Διακοπές στα Χανιά κάνει ο Πιερλουίτζι Κολίνα

Διακοπές στα Χανιά κάνει ο Πιερλουίτζι Κολίνα

«Είμαι ενθουσιασμένος από την διαμονή μου εδώ», δήλωσε ο κορυφαίος Ιταλός ρέφερι 

Διακοπές στα Χανιά κάνει ο Πιερλουίτζι Κολίνα
Στα Χανιά για διακοπές βρίσκεται αυτές τις μέρες με την σύζυγό του Τζιάνα και… χωρίς τη σφυρίχτρα του, ο Πιερλουίτζι Κολίνα, ο μεγαλύτερος «σταρ» της παγκόσμιας διαιτησίας.
Ο κορυφαίος Ιταλός ρέφερι, παραθερίζει στα Χανιά, σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο στους Αγίους Αποστόλους, όπου απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, εκλεκτές τοπικές γεύσεις και δροσερές βουτιές στην πισίνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος από την διαμονή μου εδώ», δήλωσε ο διάσημος διαιτητής, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει για πολυήμερες διακοπές όταν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, για να γνωρίσει κι άλλες ομορφιές των Χανίων.
Κλείσιμο



Ο Κολίνα θα βρίσκεται από αύριο στην Αθήνα για συνέδριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Διαιτητής… σταρ!

Ο Κολίνα έγινε ο πρώτος διαιτητής του πλανήτη που δημιούργησε προσωπικό site λόγω της δημοτικότητάς του. Έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία του, έχει εκτελέσει χρέη μοντέλου στην πασαρέλα και έχει αναδειχθεί ο πιο σέξι άνδρας της Ιταλίας! Όλα αυτά του πρόσφεραν μεγάλα συμβόλαια συνεργασίας με σπουδαίες εταιρείες, με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν εγκαταλείψει τη δουλειά του, εκείνη του οικονομικού συμβούλου.

πηγή: zarpanews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης