Η επιστροφή του Monarch στη Μύκονο

Η επιστροφή του Monarch στη Μύκονο

Δύο αστέρια Michelin, μια παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά και δεκάδες special events

Η επιστροφή του Monarch στη Μύκονο
Το Monarch beach club restaurant επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» σε διαφορετικό ωστόσο «στρατόπεδο». Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Καλό Λιβάδι εγκαθίσταται φέτος στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, σε νέο εντυπωσιακό χώρο.

Το ανανεωμένο δημιούργημα του δραστήριου επιχειρηματία Θάνου Κολοκυθά σε συνεργασία με τον Πάνο Καλαϊτζίδη και τον Μοχάνα Μοχ, ιδιοκτήτες γνωστών club, υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.  Η επιμέλεια της υψηλού επιπέδου κουζίνας και φέτος, είναι υπό τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, chef Alain Parodi. 

Το Monarch που ανοίγει τις πύλες του τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά από special events που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού όλο το καλοκαίρι.Την επικοινωνία του ανανεωμένου concept ανέλαβε και φέτος ο μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιάννης Καζανίδης.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης