Τηλεθέαση: Δύσκολος «αντίπαλος» ο Άκης Πετρετζίκης

Τηλεθέαση: Δύσκολος «αντίπαλος» ο Άκης Πετρετζίκης

Τι ποσοστά έκαναν χθες δελτία ειδήσεων και εκπομπές;

Τηλεθέαση: Δύσκολος «αντίπαλος» ο Άκης Πετρετζίκης
Ήταν βαρύ το κλίμα στην εκπομπή του ALPHA «Όλα παίζουν» ήρθε και η εκπομπή του Σεφ Άκη Πετρετζίκη «Κάντο όπως ο Άκης» και το κάνει ακόμα πιο βαρύ, καθώς οι επίσημες μετρήσεις τις AGB δίνουν μεγάλο προβάδισμα στον γοητευτικό σεφ. Συγκεκριμένα εχθές το «Κάντο όπως ο Άκης» σκαρφάλωσε στο εμπορικό κοινό στο 20,3% και στο σύνολο στο 15,1%. Το «Όλα παίζουν» άγγιξε το 13,2% στο εμπορικό κοινό και στο σύνολο το 13,6% ενώ στο STAR το «ΦΜ LIVE» έκανε 13,1% στο εμπορικό κοινό και στο σύνολο 16,4%.

Στον ενημερωτικό τομέα, πολύ χαμηλές πτήσεις καταγράφονται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το οποίο στο εμπορικό κοινό χθες άγγιξε το 8,5% και στο σύνολο σημείωσε 15,4%. Την πρώτη θέση έχει καταλάβει ο ANT1 και η Μαρία Χούκλη τερματίζοντας εχθές στο εμπορικό κοινό με 18,9% και στο σύνολο με 20,9% ενώ τελευταίο ήρθε το δελτίο του STAR με 6,6% στο εμπορικό κοινό και 10,1% στο σύνολο.

Κλείσιμο
Το δελτίο του ALPHA έκανε 20,3% στο (15-44) και στο σύνολο 21%.

Το «all time classic» «Πάμε Πακέτο» σάρωσε και χθες στο prime time αφού σημείωσε 23,1% στο εμπορικό κοινό και 34,8% στο σύνολο. Η «Δικαίωση» στο MEGA έκανε χθες 19,4% στο (15-44) ενώ στο σύνολο έκανε 18,7%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης