Τέτα Καμπουρέλη: O Χρήστος Δάντης ήταν ερωτευμένος μαζί μου

Τέτα Καμπουρέλη: O Χρήστος Δάντης ήταν ερωτευμένος μαζί μου

Ο τραγουδιστής της εξομολογήθηκε τον έρωτά του αρκετά χρόνια μετά

Τέτα Καμπουρέλη: O Χρήστος Δάντης ήταν ερωτευμένος μαζί μου
Συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη και μίλησε για το θέατρο. Ακόμη αποκάλυψε ποιος διάσημος τραγουδιστής ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν παρακολουθούσαν και οι δύο μαθήματα υποκριτικής. 

«Το είχα το μεράκι από μικρή, γι' αυτό και μέχρι τα δεκάξι μου συμμετείχα στο «Θεατρικό παιχνίδι», μία θεατρική ομάδα που βρισκόταν στο Δήμο Καισαριανής, τη συνοικία που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μάλιστα, συμπρωταγωνιστής μου, σε αρκετές παραστάσεις ήταν ο Χρήστος Βλαχάκης, ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής που έκανε καριέρα ως Χρήστος Δάντης. Μία από τις παραστάσεις που είχαν γνωρίσει επιτυχία ήταν «Ο Γιάννης θέλω κι άλλο», όπου ο Χρήστος έκανε τον πλεονέκτη Γιάννη και εγώ την αφηγήτρια.», εξομολογήθηκε στο Down Town Κύπρου.

Κλείσιμο

Η Τέτα Καμπουρέλη ακόμη δήλωσε:  «Μάλιστα, ο Χρήστος, όταν μεγαλώσαμε μου αποκάλυψε πως όταν ήμασταν παιδιά, ήταν ερωτευμένος μαζί μου, αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Παράλληλα, πήγαινα και σε χορωδία, γιατί μου άρεσε και το τραγούδι, αλλά στα 18 μου ήμουν ήδη παντρεμένη με παιδί, οπότε οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες έμειναν πίσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης