“Έτσι θέλει η μανούλα να φέρνει το παιδάκι της μαζί! Ποιος μπορεί να με κρίνει”, λέει η τραγουδίστρια σε όσους την κατακρίνουν που πέρασε τις γιορτές μαζί με την κόρη της στα μπουζούκια
Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Πάολα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σάλο που είχε ξεσπάσει με το βίντεο που έδειχνε την κόρη της να χορεύει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η ίδια.
“Έτσι θέλει η μανούλα να φέρνει το παιδάκι της μαζί! Ποιος μπορεί να με κρίνει; Τους ήρθε να πουν κάτι και το είπαν... Έβγαλαν κακία και στεναχωρήθηκα! Μίλησαν για ηθική οι πιο ανήθικοι... Σε αυτούς που αναφερόμουν το κατάλαβαν” και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν φίδια στα πάνελ... Αν κοιτάξεις θα τα δεις».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.