Άκης Πετρετζίκης: Αν δεν ζηλεύεις στη σχέση σου, θα πει ότι δεν υπάρχει και σχέση

Άκης Πετρετζίκης: Αν δεν ζηλεύεις στη σχέση σου, θα πει ότι δεν υπάρχει και σχέση

Άμα με ρωτούσες πριν τρία χρόνια, θα έλεγα πως μέχρι τα 30 θα ήθελα να κάνω παιδί και οικογένεια, είπε ο σεφ σε κάμερα εκπομπής

Άκης Πετρετζίκης: Αν δεν ζηλεύεις στη σχέση σου, θα πει ότι δεν υπάρχει και σχέση
Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Πρωινό Mou», το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και τη σχέση του με τη Demy μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης στην κάμερα εκπομπής.
 
Όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το «Πρωινό Mou», ο Άκης Πετρετζίκης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά»: «Μια χαρά! Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με την Τζένη, με τον Δημήτρη, τη Σπανού και τον Άρη, με όλη την ομάδα δηλαδή, είμαστε δεμένοι πια. Τα πάμε μια χαρά».
 
Κλείσιμο
Όσο για το πώς του φαίνεται το νέο ζευγάρι παρουσιαστών της εκπομπής; «Και για τους δυο το ζωντανό πρόγραμμα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, αν και νομίζω πως αυτοί οι συγκεκριμένοι είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, άσχετα αν δεν έχουν καθόλου εμπειρία στο live. Έχουν τρομερή εξέλιξη και θα πάνε ακόμα καλύτερα», είπε ο σεφ και σχολίασε τη χημεία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Εννοείται πως υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Αν δεν υπήρχε, θα μας βλέπατε να τσακωνόμαστε συνέχεια».
 
Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια του: «Άμα με ρωτούσες πριν τρία χρόνια, θα έλεγα πως μέχρι τα 30 θα ήθελα να κάνω παιδί και οικογένεια. Τώρα πια δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάτι τέτοιο γιατί και χρονικά δεν μπορώ. Όταν κάνεις κάτι τέτοιο, πρέπει να το χαρείς. Πρέπει να είσαι εκεί 100%. Έχω πολλά πράγματα τώρα να κάνω, οπότε δεν θα το χαρώ. Θα το κάνω όταν πρέπει», είπε.
 
Τέλος, ο Άκης Πετρετζίκης δεν δίστασε να πει δημοσίως αν ζηλεύει τη σύντροφό του: «Εκεί που πρέπει ζηλεύω! Όλοι ζηλεύουν. Αν δεν ζηλεύεις στη σχέση σου μέχρι ένα σημείο, θα πει ότι δεν υπάρχει και σχέση. Κάτι έχει χαθεί μάλλον! Ζηλεύεις ως εκεί που πρέπει, θέλει λίγα πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης