Η κοκαΐνη αποκάλυψε ότι έκλεψε ηλικιωμένη γνωστή του

Η κοκαΐνη αποκάλυψε ότι έκλεψε ηλικιωμένη γνωστή του

Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν σταμάτησαν στην Κοζάνη έναν 36χρονο Έλληνα για να του κάνουν έλεγχο

Τρόμος για 34χρονη σε χωριό του Έβρου
Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν σταμάτησαν στην Κοζάνη έναν 36χρονο Έλληνα για να του κάνουν έλεγχο. Όχι τόσο επειδή βρήκαν πάνω του μικροποσότητα κοκαΐνης, όσο γιατί στη συνέχεια εξιχνίασαν μια κλοπή που είχε κάνει λίγο νωρίτερα!

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, είχε στην κατοχή του 0,4 του γραμμαρίου κοκαΐνη το οποίο κατασχέθηκε, αλλά στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες πριν είχε μπει στο σπίτι μιας 74χρονης με την οποία είχε γνωριμία και της είχε κλέψει 100 ευρώ! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κλείσιμο
*** Άμεσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας το ζευγάρι των νεαρών Ελλήνων που διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Ζάκυνθο και άρπαξαν από μέσα χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων. Ο 32χρονος και η 30χρονη φίλη του συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά την διαφυγή τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης