Ένα μοναχός τραυματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ύστερα από πτώση βράχου σε τμήμα οροφής της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου, στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας- Ριζωμάτων.
Πρόκειται για έναν μοναχό, ο οποίος εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το verianet.gr, ένας τεράστιος βράχος που αποκολλήθηκε από την ορεινή πλαγιά, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του μοναστηριού, κατέπεσε σε ένα από τα κτίσματα που χρησιμοποιούνται σαν κελιά μοναχών.
Κλείσιμο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο μοναχό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.