Αγρίνιο: Νεαρό ζευγάρι εξαπάτησε και λήστεψε δύο ηλικιωμένους

Αγρίνιο: Νεαρό ζευγάρι εξαπάτησε και λήστεψε δύο ηλικιωμένους

Θύματα της ληστείας ένας 77χρονος, από τον οποίο άρπαξαν το πορτοφόλι με 1.200 ευρώ, καθώς και μία 77χρονη με το πρόσχημα ότι τούς έστειλε η φοροτεχνικός τους

Αγρίνιο: Νεαρό ζευγάρι εξαπάτησε και λήστεψε δύο ηλικιωμένους
«Χτενίζουν» το Αγρίνιο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα ζευγάρι νεαρών που εξαπάτησαν δυο ηλικιωμένους σε διάστημα μόλις μιας ώρας και μάλιστα δεν δίστασαν να αρπάξουν το πορτοφόλι του ενός, όταν πήγε να τους δώσει χρήματα!

Ο εύπιστος 77χρονος είχε πιστέψει ότι ο εγγονός του, του οποίου μάλιστα οι δράστες γνώριζαν το όνομα, τους όφειλε 600 ευρώ και άνοιξε το πορτοφόλι του για να βγάλει τα χρήματα. Όμως, εκείνοι το άρπαξαν και μπήκαν βιαστικά σε ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κατάφεραν να εξαφανιστούν!

Κλείσιμο
 Όπως κατήγγειλε ο ηλικιωμένος, το πορτοφόλι είχε μέσα 1.200 ευρώ. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα απάτης και κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων και τους αναζητούν.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας και η γυναίκα που τον συνόδευε είχαν εμφανιστεί σε μια 77χρονη λέγοντας ότι τους έστειλε ο φοροτεχνικός της για να πληρώσει μια υποτιθέμενη οφειλή στην εφορία.

Η ηλικιωμένη τους έδωσε 100 ευρώ που είχε και, όταν το ζευγάρι της είπε ότι δεν ήταν αρκετά, τους έδωσε και τα… χρυσά κοσμήματά της!

*** Αντίθετα, στάθηκε τυχερή μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία πλησίασε ένα ζευγάρι αγνώστων ενώ περπατούσε στη Ζαχάρω και της είπαν ότι είναι γνωστοί του γιου της, που τάχα τους έστειλε για να τους δώσει 1.700 ευρώ. Η γριούλα δεν είχε τόσα χρήματα και, όταν τους το είπε, οι επίδοξοι απατεώνες έφυγαν χωρίς καν να την ρωτήσουν πόσα διέθετε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης