«Αποστολή»: 20.480 γεύματα σε οικογένειες της Μητρόπολης Ιωαννίνων

«Αποστολή»: 20.480 γεύματα σε οικογένειες της Μητρόπολης Ιωαννίνων

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο φιλανθρωπικός οργανισμός  της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

«Αποστολή»: 20.480 γεύματα σε οικογένειες της Μητρόπολης Ιωαννίνων
Κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε  ευάλωτες οικογένειες προσφέρει ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  σε συνεργασία  με τα supermarkets «Μασούτης»
Συνολικά 20.480 γεύματα σε 288 οικογένειες που  διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και απαριθμούν 748 μέλη, σε δέματα, διένειμε για το μήνα Αύγουστο η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη».

Κλείσιμο


Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και κ. Ιερώνυμο και την οικογένεια Μασούτη και πρόσθεσε «η ‘’Αποστολή’’ είναι σύμμαχος και αγκαλιάζει τη προσπάθεια της Μητρόπολης στη προσφορά κοινωνικού έργου. Νιώθουμε όταν γίνεται μία συλλογική προσπάθεια με την υποστήριξη εταιρειών που συνδράμουν σε αυτό το έργο που μοναδικό στόχο έχει την αγάπη και την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη».


Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στις προσπάθειες της να στηριχθούν οι  πραγματικές ανάγκες όσων βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο κ. Δήμτσας περιέγραψε την εικόνα που βιώνει καθημερινά στον Οργανισμό καθώς  άνεργοι και οι άποροι προσέρχονται στα συσσίτια και για να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα βοήθειας.Και αυτή η προσφορά της «Αποστολής» στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε και με την στήριξη της Aegean Airlines. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης