Πέντε χρόνια μετά καταδικάστηκαν οι ληστές της Ρόδου

Πέντε χρόνια μετά καταδικάστηκαν οι ληστές της Ρόδου

Στη δίκη, ο συνήγορός τους είχε ζητήσει αναβολή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε, ενώ το δικαστήριο έκρινε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη

Πέντε χρόνια μετά καταδικάστηκαν οι ληστές της Ρόδου
Με κάθειρξη οκτώ ετών και τριετή αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων «πληρώνουν» την ληστεία που διέπραξαν πριν από πέντε χρόνια στη Ρόδο με θύμα έναν ηλικιωμένο, δύο αδέλφια ηλικίας 35 και 39 χρόνων. Αν και καταδικάστηκαν ερήμην από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συνελήφθησαν άμεσα και οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τους φυγόδικους αδελφούς στην πόλη της Ρόδου, μόλις 24 ώρες μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης για ληστεία κατά συναυτουργία και τους πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τους οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που διέταξε τον εγκλεισμό τους σε σωφρονιστικό κατάστημα. Στη δίκη, ο συνήγορός τους είχε ζητήσει αναβολή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε, ενώ το δικαστήριο έκρινε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι κατηγορούμενοι, που είχαν πλούσιο παρελθόν και σε υποθέσεις ζωοκλοπής, φέρονται να είχαν εισβάλει στις 15 Δεκεμβρίου του 2012 στο σπίτι ενός κατοίκου της Ρόδου, να τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και το σώμα και να είχαν αρπάξει ποσό ύψους 700 ευρώ μέσα από το μπουφάν του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης