Διέρρηξαν πέντε καταστήματα και σπίτια στο Ηράκλειο
Οι δυο νεαροί είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη
Μετρητά και διάφορα αντικείμενα κατάφεραν να αρπάξουν οι δυο νεαροί που διέπραξαν τρεις κλοπές και δύο απόπειρες σε καταστήματα και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δεν υπολόγισαν, ωστόσο, ότι στην περιοχή υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.
Τα πλάνα από τα κυκλώματα των γειτονικών καταστημάτων «πρόδωσαν» τα χαρακτηριστικά των δυο Ελλήνων ηλικίας 20 και 28 χρόνων, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων αποκαλύφθηκαν άμεσα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας. Για την σύλληψή τους κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους εντόπισαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Οι δυο νεαροί είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρες. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση, ερευνώντας αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.