Διέρρηξαν πέντε καταστήματα και σπίτια στο Ηράκλειο
Οι δυο νεαροί είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη
Μετρητά και διάφορα αντικείμενα κατάφεραν να αρπάξουν οι δυο νεαροί που διέπραξαν τρεις κλοπές και δύο απόπειρες σε καταστήματα και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δεν υπολόγισαν, ωστόσο, ότι στην περιοχή υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.
Τα πλάνα από τα κυκλώματα των γειτονικών καταστημάτων «πρόδωσαν» τα χαρακτηριστικά των δυο Ελλήνων ηλικίας 20 και 28 χρόνων, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων αποκαλύφθηκαν άμεσα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας. Για την σύλληψή τους κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους εντόπισαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Οι δυο νεαροί είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρες. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση, ερευνώντας αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.