Βέροια: Συνελήφθη 46χρονος με φυτεία χασίς στην αυλή του

Βέροια: Συνελήφθη 46χρονος με φυτεία χασίς στην αυλή του

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 22χρονη που έκρυβε 58,2 γραμμάρια ηρωίνης στη σκεπή της

Βέροια: Συνελήφθη 46χρονος με φυτεία χασίς στην αυλή του
Από τη Βέροια ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. και από την Χαλκιδική ο σκύλος ανιχνευτής που τους συνόδευε, για να βάλουν στο χέρι έναν 46χρονο χασισοκαλλιεργητή και μία 22χρονη η οποία έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε στην... στέγη του σπιτιού της σε περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Με τις πληροφορίες που είχαν, έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια του και στην αυλή του 46χρονου βρήκαν τη μεγάλη φυτεία με τα 78 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου που καλλιεργούσε. Μέσα στο σπίτι, κατέσχεσαν μία αναλογική ζυγαριά, 51 πολεμικά φυσίγγια, αλλά και 3.700 ευρώ και τρία χρυσά κοσμήματα που εκτιμούν ότι ήταν ανταλλάγματα για την αγορά ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στο σπίτι της 22χρονης, χρειάστηκε να ανεβάσουν τον εκπαιδευμένο σκύλο στην... σκεπή για να ξετρυπώσει τα 58,2 γραμμάρια ηρωίνης που είχε κρυμμένα μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά! Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Στο νησάκι Κάλαμος της Λευκάδας, αστυνομικοί του τμήματος Βόνιτσας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο αγροτεμάχιο ενός 52χρονου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε σε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης. Τα φυτά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 59χρονος ο οποίος καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση στο αγροτεμάχιό του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης