Ηράκλειο: Συνέλαβαν 16χρονο που είχε απαγάγει το παιδί του

Ηράκλειο: Συνέλαβαν 16χρονο που είχε απαγάγει το παιδί του

Μαζί συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου που φέρεται να είναι πατέρας ενός βρέφους 4 μηνών - Την απαγωγή είχε καταγγείλει η 18χρονη μητέρα του παιδιού

Ηράκλειο: Συνέλαβαν 16χρονο που είχε απαγάγει το παιδί του
Σώο και αβλαβές βρέθηκε το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι, την απαγωγή του οποίου από τον ίδιο του τον πατέρα, κατήγγειλε χθες η 18χρονη μητέρα του. 'Ανδρες του ΤΑΕ συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 16χρονο πατέρα, καθώς και τους γονείς του, τον 38χρονο πατέρα και την 36χρονη μητέρα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο του και επέστρεψαν το βρέφος στη 18χρονη.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν μετά την καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου της 18χρονης μητέρας του παιδιού, η οποία ανέφερε ότι ο ανήλικος σύντροφός της άρπαξε το βρέφος που είχαν αποκτήσει μαζί, την εγκατέλειψε και τα ίχνη τους έχουν χαθεί. Μάλιστα, μαζί με τον 16χρονο πατέρα και το μωρό έχουν εξαφανιστεί και οι γονείς του.

Κλείσιμο
Η καταγγελία έγινε το πρωί της Τρίτης και, παρ’ όλο που ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου πατέρα και του βρέφους, εντοπίστηκαν τελικά ώρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο οικογένειες τσιγγάνων που διέμεναν σε αυτοκίνητα στην περιοχή της Χριστομιχάλη Ξυλούρη και δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης