Βόλο: Κάμερες κατέγραφαν όσους έπαιζαν «φρουτάκια»!

Βόλο: Κάμερες κατέγραφαν όσους έπαιζαν «φρουτάκια»!

Στο κατάστημα παρακολουθούσαν τον χώρο τέσσερις κάμερες συνδεδεμένες με την οθόνη ενός υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα

Βόλο: Κάμερες κατέγραφαν όσους έπαιζαν «φρουτάκια»!
Μια… ντουζίνα συλλήψεις έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας κατά την διάρκεια των αιφνιδιαστικών ελέγχων που έκαναν σε δυο Ίντερνετ καφέ στο Βόλο, όπου παιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Στο ένα από αυτά, μάλιστα, οι θαμώνες έπαιζαν… on camera εν αγνοία τους!

Στο κατάστημα παρακολουθούσαν τον χώρο τέσσερις κάμερες συνδεδεμένες με την οθόνη ενός υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 16 υπολογιστές που έπαιζαν το παράνομο παιχνίδι. Συνελήφθησαν έξι θαμώνες ηλικίας 28 ως 63 χρόνων που συμμετείχαν σε αυτό, ο 49χρονος προσωρινά υπεύθυνος και η 26χρονη Ρουμάνα υπάλληλος του καταστήματος που κατηγορούνται και για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει η 23χρονη ιδιοκτήτρια του Ίντερνετ καφέ που απουσίαζε και αναζητείται.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο κατάστημα ενός 43χρονου που επίσης απουσίαζε και αναζητείται, συνελήφθησαν η 36χρονη προσωρινά υπεύθυνη που λειτουργούσε μέσω server 17 υπολογιστές με «φρουτάκια» και τρεις πελάτες ηλικίας 42, 54 και 49 χρόνων που συμμετείχαν στο τυχερό παιχνίδι. Από τις δυο περιπτώσεις, κατασχέθηκαν οι 33 υπολογιστές και 1.010 ευρώ.

*** Eπ’ αυτοφώρω συνελήφθη να παίζει «φρουτάκια» ένας 50χρονος στο κατάστημα ενός 58χρονου τον οποίο επίσης συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στον Πύργο. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής με ειδικό λογισμικό για την λειτουργία του παιχνιδιού και 40 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης