Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε κλοπή με 4.000 ευρώ λεία

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε κλοπή με 4.000 ευρώ λεία

Ο 28χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο άνδρες που είχαν διαρρήξει το σπίτι του ηλικιωμένου τον περασμένο Αύγουστο

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε κλοπή με 4.000 ευρώ λεία
Η ταυτότητα ενός από τους διαρρήκτες που είχαν αρπάξει τις οικονομίες μιας ζωής από το σπίτι ενός 77χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, αποκαλύφθηκε από την αξιοποίηση των στοιχείων που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας. Ωστόσο, ούτε ο δράστης βρέθηκε, ούτε η πλούσια λεία του.

Ο 28χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δυο άνδρες που είχαν διαρρήξει το σπίτι του ηλικιωμένου τον περασμένο Αύγουστο και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 4.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα αξίας περίπου 200 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία και του συνεργού του.

*** Άλλες δυο κλοπές που είχαν γίνει σε περιοχές της Άρτας εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Ο νεαρός είχε διαρρήξει ένα σπίτι στο Πέτα στις 10 Οκτωβρίου χωρίς να βρει κάτι να κλέψει και είχε τρυπώσει από την ανασφάλιστη πόρτα σε άλλο ένα σπίτι στην Άρτα στις 5 Νοεμβρίου, από το οποίο έκλεψε χρηματικό ποσό. 

*** Ένας ανήλικος ήταν ο δράστης της κλοπής που είχε γίνει το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου σε μια επιχείρηση στην πόλη της Καβάλας. Ο 17χρονος Έλληνας, που είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία του 40χρονου ιδιοκτήτη και είχε αρπάξει 300 ευρώ από το ταμείο, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε για την κλοπή υποβλήθηκεε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης