Λάρισα: Απίστευτη κλοπή και βανδαλισμός σε… γλάστρα!

Λάρισα: Απίστευτη κλοπή και βανδαλισμός σε… γλάστρα!

Η περίεργη κλοπή έγινε το βράδυ της Παρασκευής και ο ιδιοκτήτης της αξίας 300 ευρώ γλάστρας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να βρουν την αγαπημένη του γλάστρα

Λάρισα: Απίστευτη κλοπή και βανδαλισμός σε… γλάστρα!
Βρέθηκε μπλεγμένος με την δικαιοσύνη για μια… γλάστρα, ένας νεαρός στη Λάρισα! Προφανώς εκτίμησε την… πολυτέλειά της, την ωραία διακόσμηση με τις γυαλιστερές πέτρες και τα φυτά που είχαν αναπτυχθεί, αλλά δεν τη χάρηκε γιατί… την έσπασε!

Η περίεργη κλοπή έγινε το βράδυ της Παρασκευής και ο ιδιοκτήτης της αξίας 300 ευρώ γλάστρας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να βρουν την αγαπημένη του γλάστρα! Και πράγματι την βρήκαν, αλλά… κατεστραμμένη καθώς έπεσε από τον 27χρονο δράστη στην προσπάθειά του να διαφύγει! 

Κλείσιμο
Τα κομμάτια της αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο που θα μεταφυτεύσει το περιεχόμενο, ενώ ο δράστης της κλοπής θα πρέπει να εξηγήσει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας τι… του ‘ρθε να κλέψει μια γλάστρα!

*** Στον ίδιο εισαγγελέα, πάντως, οδηγήθηκε και ένας 35χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις διέρρηξε το κατάστημα μιας 46χρονης στη Λάρισα και άρπαξε από μέσα έναν φορητό υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης