Τρίκαλα: Τους έπιασαν με τα κλεμμένα χρυσαφικά και χρήματα

Τρίκαλα: Τους έπιασαν με τα κλεμμένα χρυσαφικά και χρήματα

Ο 16χρονος μαζί με τον 31χρονο συνεργό του άρπαξαν «γερή» λεία, αφού στο σπίτι του θύματός τους βρήκαν 30.000 ευρώ και κοσμήματα

Τρίκαλα: Τους έπιασαν με τα κλεμμένα χρυσαφικά και χρήματα
Το παράθυρο του σπιτιού ενός 35χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων παραβίασαν μέρα- μεσημέρι ένας 16χρονος μαζί με τον 31χρονο συνεργό του, ενώ άλλοι δυο ηλικίας 46 και 30 χρόνων φύλαγαν τσίλιες απ' έξω. Η «χρυσή» διάρρηξη πέτυχε, όμως οι τρεις από τους τέσσερις δράστες συνελήφθησαν.

Οι δράστες είχαν καλές πληροφορίες, καθώς στο σπίτι βρήκαν χρηματικό ποσό ύψους 30.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα τα οποία άρπαξαν. Τη στιγμή της διαφυγής τους, όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που τους καταδίωξαν καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια μια περιπολία αστυνομικών της Ασφάλειας.

Κλείσιμο
Ο ανήλικος, ο 31χρονος και ο 46χρονος συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν 1.200 ευρώ και μέρος των κοσμημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όμως, τα περισσότερα χρήματα φαίνεται πως έχει ο 30χρονος συνεργός τους που διέφυγε και αναζητείται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του 16χρονου για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης