Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα σε παίκτες - «Ψηλά τα κεφάλια, έχουμε έναν ακόμα τίτλο να πάρουμε»

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα σε παίκτες - «Ψηλά τα κεφάλια, έχουμε έναν ακόμα τίτλο να πάρουμε»

Θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντάς τους παράλληλα το δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

bartzokas12
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους και την παρουσία της ομάδας σε Final Four για τρίτη σερί φορά.

Επίσης, ο κόουτς του Ολυμπιακού, τους ζήτησε να μην έχουν τα κεφάλια τους κατεβασμένα, να σηκωθούν και να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Πρέπει να είμαστε πραγματικά περήφανοι και ικανοποιημένοι απ' ό,τι κάναμε αυτήν τη χρονιά. Τα δώσαμε όλα στη Euroleague, έχουμε ακόμα έναν τίτλο και χρειάζεται να κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα για να τον πάρουμε.

Μην έχετε κατεβασμένα τα πρόσωπά σας παιδιά, τρία συνεχόμενα Final Four. Δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες λεπτομέρειες. Δεν ξέρω, δεν ήμασταν αρκετά καλοί για τον τίτλο; Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δώσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε. Ψηλά τα κεφάλια. Σηκωθείτε όρθιοι παρακαλώ».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης