Η προπέλα ακυβέρνητου σκάφους τραυματίζει σοβαρά κυβερνήτη πλωτού του Λιμενικού
Το σκάφος ανήκε και αυτό στο Λιμενικό - Προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αυτό για να αποτρέψει ατύχημα - Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο της ΠΑ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για να χειρουργηθεί
Ο κυβερνήτης πλωτού σκάφους του Λιμενικού τραυματίστηκε έξω από το λιμάνι Παναγιούδας της Μυτιλήνης στην προσπάθειά του να σταματήσει την πορεία ακυβέρνητου σκάφους που ανήκε και αυτό στο Λιμενικό.
Ήταν απόγευμα Δευτέρας όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο κυβερνήτης σκάφους του Λιμενικού, ενώ πραγματοποιούσε δοκιμαστικό πλου, βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το πλωτό να μείνει ακυβέρνητο πραγματοποιώντας κυκλικές στροφές.
Το περιστατικό αντελήφθη κυβερνήτης άλλου περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης που βρισκόταν στην περιοχή για εκτέλεση περιπολίας. Προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ναυτικού ατυχήματος από το ακυβέρνητο σκάφος, ο συγκεκριμένος κυβερνήτης προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιβιβασθεί σε αυτό με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα να τραυματισθεί σοβαρά από την προπέλα του ακυβέρνητου περιπολικού.
Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμάνι και στη συνεχεία στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στη συνέχεια διακομίστηκε με αεροπλάνο της Πολεμικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Κλείσιμο
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών