Δύο οπλοστάσια και πολύ χρήμα σε σπίτια του Ρεθύμνου

Δύο οπλοστάσια και πολύ χρήμα σε σπίτια του Ρεθύμνου

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών

Δύο οπλοστάσια και πολύ χρήμα σε σπίτια του Ρεθύμνου
Γούρλωσαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων που ακολούθησαν τις πληροφορίες τους και έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 45χρονου σε περιοχή του Ρεθύμνου όταν, εκτός από τον παράνομο οπλισμό που περίμεναν, βρήκαν και έναν… θησαυρό σε μετρητά!

Ο δράστης φύλαγε στο σπίτι του ούτε λίγο ούτε πολύ 151.200 ευρώ και δέκα χρυσές λίρες Αγγλίας, η προέλευση των οποίων ερευνάται από την Ασφάλεια όπως και η δραστηριότητα του 45χρονου που είχε και μια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας. Το οπλοστάσιο που κατασχέθηκε, περιλάμβανε ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, 340 φυσίγγια, δυο προεκτάσεις κάννης, επτά γεμιστήρες, διάφορα είδη φύλαξης και μεταφοράς οπλισμού, μια ξιφολόγχη και εννέα κροτίδες. 

Κλείσιμο
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και για πλαστογραφία.

Άλλο ένα οπλοστάσιο βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί και στο σπίτι ενός 44χρονου στο Ρέθυμνο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, τρεις γεμιστήρες και 983 φυσίγγια. Η προανάκριση της Ασφάλειας διερευνά την εμπλοκή των συλληφθέντων σε ληστείες και άλλα αδικήματα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης