Πλήθος από κλοπιμαία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά δεν έχουν εξακριβώσει ακόμη από πού εκλάπησαν ώστε να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες τους για να τα παραλάβουν.
Το μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας έχει μετατραπεί σε... πολυκατάστημα στο οποίο εκτίθενται μεταξύ άλλων πέντε αλυσοπρίονα, έξι ψαροντούφεκα, ένας σάκος με είδη αλιείας, ένας κόφτης πλακιδίων και ένας ξύλων, ένα ηλεκτρικό τριβείο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένας ηλεκτρικός κόφτης αλλαντικών, ένα πιεστικό και πλυστικό μηχάνημα, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα μηχάνημα ηλεκτροσυγκόλλησης, μια οθόνη, ένας εκτυπωτής, τρεις ενισχυτές, μια φορητή συσκευή dvd-cd player, μια συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, μια βενζινοκίνητη φρέζα και άλλα αντικείμενα!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου καλούν τους πολίτες που έχουν πέσει θύμα κλοπής να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση και να πάνε να αναγνωρίσουν τα κλοπιμαία που φυλάσσονται εκεί, ώστε να εξιχνιαστούν οι κλοπές σε βάρος τους και να τους επιστραφούν τα αντικείμενα που εκλάπησαν.