Βίντεο: Ο Μπουτάρης κατέβασε πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το Δημαρχείο

Βίντεο: Ο Μπουτάρης κατέβασε πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το Δημαρχείο

Δείτε το δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τραβά το πανό από τα χέρια στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ - «Αν θέλετε να κάνετε πολιτική παρέμβαση να έρθετε στο Δημαρχείο» τους είπε

Βίντεο: Ο Μπουτάρης κατέβασε πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το Δημαρχείο
Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Εργασίας που φιλοξενήθηκε στο κτίριο. Μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό, διαμαρτυρόμενοι για την εκδήλωση. 

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είδε το πανό και ανέλαβε ο ίδιος να το κατεβάσει προειδοποιώντας τους διαμαρτυρόμενους ότι αν το ξανασηκώσουν θα καλέσει την αστυνομία.

Κλείσιμο


Τους κάλεσε, μάλιστα, αν θέλουν να κάνουν πολιτική παρέμβαση, να έρθουν να την κάνουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Ορισμένα από τα μέλη της νεολαίας άνοιξαν διάλογο με τον κ. Μπουτάρη επικρίνοντας τον για την επιλογή του Φεστιβάλ Εργασίας τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνεται αυτό όταν η ανεργία είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τους απαντά ότι «ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη γι' αυτό, φταίνε τα κόμματά σας».



Σύμφωνα με το seleo.gr  ο δημοτικός σύμβουλος με τη «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τριαντάφυλλος Μηταφίδης επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά δεν απάντησε στο τηλέφωνο. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης