Φόβος επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, μετά το πρωτοφανές περιστατικό «γαζώματος» καφενείου γύρω στις 10 το βράδυ.
«Ευτυχώς πέραν των υλικών ζημιών, δεν είχε άσχημη εξέλιξη και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα», λένε οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται πιθανόν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να έχει πέσει, ακόμη τουλάχιστον, φως στην υπόθεση.
Κλείσιμο
Μετά και από αυτό το περιστατικό, ανοίγει για ακόμη μια φορά, ο φάκελος για το βαθμό επικινδυνότητας της περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, παρά το γεγονός της εντονόνης καθημερινής και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας παρουσίας αστυνομικών περιπολιών στην περιοχή.
Ο κ. Διομήδης, ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το καφενείο που σημειώθηκε το περιστατικό, μιλά αποκλειστικά στο «protothema.gr» και επισημαίνει πως αυτό το περιστατικό πραγματικά του προκάλεσε φόβο.
Εκείνη τη ώρα καθόταν έξω από το μαγαζί του και έπινε καφέ με ένα φίλο του ιδιοκτήτη ταξί. «Ξαφνικά βλέπω έναν νεαρό να πλησιάζει περπατώντας. Ήταν πεζός το θυμάμαι αυτό και από εκεί και πέρα άρχισα να ακούω πυροβολισμούς. Τρομοκρατήθηκα. Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, πάντως επικράτησε πανικός, οι πελάτες του μαγαζιού ξεκίνησαν να τρέχουν όπου έβρισκαν, είναι πράγματι λυπηρό», μας λέει.