Στις φυλακές Θήβας οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια: Η άφιξή της στο Εφετείο Αθηνών, δείτε βίντεο
Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή των 5 ετών κάθειρξης που της επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων
Τον δρόμο προς τις φυλακές παίρνει η Ελένη Ζαρούλια, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που ακολούθησαν την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Λίγο μετά τις 9:30, η πρώην βουλευτής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου εξήλθε από το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, όπου και κρατείτο από χθες.
Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Ζαρούλια έφτασε στο Εφετείο Αθηνών ώστε να εμφανιστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος είναι αρμόδιος για την έκδοση του φυλακιστηρίου.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας