Κέρκυρα: Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες στην ίδια περιοχή
Και οι δυο κατηγορούνται για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών
Δεν είχαν σχέση ο ένας με τον άλλον αλλά και οι δυο καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στην ίδια περιοχή, στη Λευκίμμη Κέρκυρας, οι δυο νεαροί που έπεσαν στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών! Ο ένας, μάλιστα, είχε μια μεγάλη φυτεία από 118… γιγαντιαία δενδρύλλια!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε υπαίθρια έκταση ιδιοκτησίας του 29χρονου καλλιεργητή τη χασισοφυτεία με τα ύψους ως 3,30 μέτρα δενδρύλλια και κατέσχεσαν τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργειά τους. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας, όπου βρέθηκε σύντομα και ο… «συνάδελφός» του.
Ο 27χρονος καλλιεργούσε στο σπίτι του τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,37 εκατοστών ως 2,30 μέτρων και είχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που κατασχέθηκε, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 80 γραμμαρίων. Και οι δυο κατηγορούνται για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.