Έρογλου: Δεν γίνεται εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στα Κατεχόμενα
Το λεγόμενο υπουργείο Υγείας είχε ζητήσει από το γραφείο του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” να προχωρήσει στην απαραίτητη έρευνα όσον αφορά τη μεταμόσχευση οργάνων
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι έχει δει τις εκθέσεις του γραφείου του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” και της Interpol και ότι σύμφωνα με αυτές δεν υπάρχει μαφία εμπορίας οργάνων στα κατεχόμενα.
Ο Έρογλου, υπενθύμισε ότι το λεγόμενο υπουργείο Υγείας είχε ζητήσει από το γραφείο του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” να προχωρήσει στην απαραίτητη έρευνα όσον αφορά τη μεταμόσχευση οργάνων και είχε επίσης αποταθεί και στην Interpol.
Ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα και των δύο εκθέσεων δεν υπάρχει μαφία εμπορίας οργάνων στα κατεχόμενα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.