Αλλαγές φαίνεται πως φέρνει στο χώρο της ιδιωτικής μεταλυκειακής εκπαίδευσης ο υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς πολλά κολέγια ή ιδιωτικά ΙΕΚ που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις πιθανότατα φέτος να μην μπορέσουν να λειτουργήσουν.
Με απόφαση του υπουργού Παιδείας κανένα κολέγιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ δε θα μπορέσει φέτος να λειτουργήσει αν δεν έχει φορολογική ενημερότητα, δηλαδή εάν δεν έχει πληρώσει όλες τις οφειλές του στο ΙΚΑ, όπως αναφέρει το «Βήμα».
Αυτό σημαίνει ότι με το χαρτί που θα έχει την υπογραφή του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, θα παίρνουν εφέτος άδεια λειτουργίας όλα τα ιδιωτικά ΙΕΚ και το κολέγια της χώρας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.