Ρόδος: Την έστειλε στο νοσοκομείο για μία... παρατήρηση

Ρόδος: Την έστειλε στο νοσοκομείο για μία... παρατήρηση

Οι δυο τουρίστες άρχισαν να καβγαδίζουν όταν η 53χρονη Γερμανίδα διαμαρτυρήθηκε για τη φασαρία που έκανε ο νεαρός Νορβηγός παραβιάζοντας το ωράριο κοινής ησυχίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης

Ρόδος: Την έστειλε στο νοσοκομείο για μία... παρατήρηση
Περίπατο πήγε η παραδοσιακή... βορειοευρωπαϊκή ψυχραιμία όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ ενός Νορβηγού και μιας Γερμανίδας μέσα στο ξενοδοχείο όπου παραθερίζουν στο Φαληράκι της Ρόδου, εξαιτίας διατάραξης της κοινής ησυχίας. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει η γυναίκα στο νοσοκομείο!

Οι δυο τουρίστες άρχισαν να καβγαδίζουν όταν η 53χρονη Γερμανίδα διαμαρτυρήθηκε για τη φασαρία που έκανε ο νεαρός Νορβηγός παραβιάζοντας το ωράριο κοινής ησυχίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Όμως, ο 34χρονος δε... «σήκωνε» παρατηρήσεις και επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα χτυπώντας την με γροθιές όπου έβρισκε.

Κλείσιμο
Η Γερμανίδα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από του πόνους και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα και εξάρθρωση στην κεφαλή του βραχιονίου οστού, στο ύψος της ωμοπλάτης! Μετά τη διάγνωση, άντρες του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου συνέλαβαν τον «θερμόαιμο» Νορβηγό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης