Για πρόκληση σωματικών βλαβών σε σχέση με το νόμο περί ζώων κατηγορείται ένας 49χρονος από τον Μύτικα του Ξηρομέρου, επειδή ο σκύλος του δάγκωσε ένα 9χρονο κορίτσι.
Ο σκύλος, ράτσας ντόπερμαν, δάγκωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την 9χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αστακού με τραύμα στο πόδι.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ο 49χρονος ιδιοκτήτης του ντόπερμαν συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας. Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε σχέση με το νόμο περί ζώων.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.