Κρήτη: Σφαίρα από μπαλωθιά καρφώθηκε σε τοίχο παιδικού δωματίου
Το ανήλικο αγόρι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο, αλλά στο κρεβάτι του είχε ξαπλώσει για λίγο ο πατέρας του για να ξεκουραστεί από το οικογενειακό γλέντι στις Πλακούρες του Ακρωτηρίου Χανίων
Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και άλλο θύμα από τις μπαλωθιές που έπεφταν στην Κρήτη ανήμερα το Πάσχα! Θα μπορούσε, μάλιστα, να ήταν μικρό παιδί, στην κρεβατοκάμαρα του οποίου χτύπησε μια σφαίρα από όπλο τύπου Καλάσνικοφ!
Το ανήλικο αγόρι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο, αλλά στο κρεβάτι του είχε ξαπλώσει για λίγο ο πατέρας του για να ξεκουραστεί από το οικογενειακό γλέντι στις Πλακούρες του Ακρωτηρίου Χανίων. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας κρότος και ο άνθρωπος είδε έκπληκτος μια σφαίρα που είχε περάσει από το ανοιχτό παράθυρο να χτυπά στον τοίχο, περίπου 30 εκατοστά πάνω απ το κεφάλι του!
Αμέσως η οικογένεια, όπως γράφει το
zarpa.gr ενημέρωσε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εξακριβώσει από πού προήλθε η παρ’ ολίγον φονική βολίδα, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον «πιστολέρο» αφού το Καλάσνικοφ έχει μεγάλη ακτίνα δράσης και πιθανότατα ο πυροβολισμός ρίφθηκε από μεγάλη απόσταση.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.