Την έκθεση που έγραψε ο γιος του με θέμα «ο πατέρας μου» δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εστιάζοντας μεταξύ άλλων στην ατάκα του, ότι ο παρουσιαστής διατηρείται καλά για την ηλικία του.
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μοιράστηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media την έκθεση που έγραψε ο γιος του στο σχολείο, ο οποίος πηγαίνει στην ΣΤ' Δημοτικού. Μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «εύσωμο, γεροδεμένο, ψηλό, αστείο και εξωστρεφή» ενώ δεν έλειψε και ένα σχόλιο για το πέρασμα του χρόνου.
Από τη μεριά του ο παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία με το γραπτό και μία ζωγραφιά, στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με το παιδί του. Όσο για τα συναισθήματά του σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Έκθεση θέμα: Ο πατέρας μου. Τάξη: ΣΤ´Δημοτικού. Μαθητής: Μάρκος Γκουντάρας. Διαβάζω... Τελικά μάλλον, ίσως έχω κάνει καλά στη ζωή μου. Υ.Γ. Ο εύσωμος, γεροδεμένος, ψηλός, αστείος, εξωστρεφής που για την ηλικία του κρατιέται ακόμα.... Θα μου επιτρέψετε να γράψω: Υπερήφανος πατέρας. Τους αγαπώ τους μπέμπηδες μου».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.