Στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα η έκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων με βασικό θέμα συζήτησης τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των πρυτανικών εκλογών σε πολλά πανεπιστήμια της χώρας το Μάιο.
Ακόμη αναμένεται η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επί των διαδικαστικών εκκρεμοτήτων που έχουν προκύψει, για την οποία όλοι στην ακαδημαϊκή κοινότητα ανέμεναν ότι θα εκδιδόταν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.
Για τα θέματα αυτά έχουν εκδηλωθεί διαφωνίες μεταξύ των πρυτάνεων και των Συμβουλίων σε πολλά πανεπιστήμια της χώρας, τις οποίες και καλείται να γεφυρώσει το υπουργείο Παιδείας, με γνώμονα πάντα τις γνωμοδοτήσεις του Νομικού.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών