Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ αντεξουσιαστών και αστυνομικών

Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ αντεξουσιαστών και αστυνομικών

Δείτε φωτογραφίες - Πέτρες, μολότοφ και δακρυγόνα ξανά στο κέντρο της πόλης

Γιατί πέταξα το παπούτσι στον πρωθυπουργό
Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ αντεξουσιαστών και αστυνομικών
Πεδίο μάχης έγινε ξανά το κέντρο της Πάτρας, με τους αντιεξουσιαστές να σπάνε τζαμαρίες με πέτρες και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα, σύμφωνα με το thebest.gr
Κλείσιμο
, πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες αντιφασιστικές πορείες. Οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και στην πλατεία Όλγας, ενώ οι άντρες της αστυνομίας είχαν παραταχθεί στην Μαιζώνος και τηνΚολοκοτρώνη.

Όταν ξεκίνησε η πορεία, οι αντεξουσιαστές φορώντας κράνη άρχισαν να κλείνουν τους δρόμους με κάδους, στο ύψος της πλατείας Γεωργίου. Στη συνέχεια έφυγαν και κινήθηκαν προς το αστυνομικό μέγαρο όπου πέταξαν πέτρες και μολότωφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα. Αμέσως μετά απωθήθηκαν στην πλατεία Όλγας ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στην Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη.

Η αστυνομία προχώρησε την προσαγωγή εννέα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, που τους θεωρεί υπεύθυνους για τα επεισόδια.



Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, καθώς ομάδα αναρχικών βρίσκεται συγκεντρωμένη στην πλατεία Όλγας, με την αστυνομία να έχει λάβει μέτρα πέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού, επειδή εκτιμούν πως δεν αποκλείεται οι αντιεξουσιαστές να κατευθυνθούν προς τα εκεί, συμπαραστεκόμενοι στους προσαχθέντες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης