Ο καθηγητής Κ. Μασσέλος πρύτανης του Παν. Πελοποννήσου
Ο κ. Μασσέλος ήταν Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσσου και αντικαθιστούσε μέχρι σήμερα στη θέση του πρύτανη τον πρώην υφυπουργό Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
Ο καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Κωνσταντίνος Μασσέλος εξελέγη Πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις εκλογές που διεξήχθησαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Ειδικότερα το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου κατά τη συνεδρίασή του επέλεξε ως υποψηφίους για τις εκλογές τους:
1. Μασσέλο Κωνσταντίνο, Καθηγητή Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
2. Σκλια Παντελεήμονα, Καθηγητή, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων
Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία ψηφοφορίας:
• Εγγεγραμμένοι: 126
Ο κ. Μασσέλος ήταν Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσσου και αντικαθιστούσε μέχρι σήμερα στη θέση του πρύτανη τον πρώην υφυπουργό Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»