Στη δημοσιότητα η φωτογραφία γυναίκας που αναζητείται για απάτη

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία γυναίκας που αναζητείται για απάτη

Το 2009 πούλησε οικόπεδο στη Βούλα, εμφανιζόμενη ως η ιδιοκτήτριά του και προσκομίζοντας την ταυτότητα με τα πραγματικά στοιχεία της κατόχου

Ακόμη στο κρεβάτι η  Καραβάτου
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία γυναίκας που αναζητείται για απάτη
Τη φωτογραφία μιας γυναίκας, η οποία τον Απρίλιο του 2009 διέπραξε μεγάλη απάτη με αγοραπωλησία οικοπέδου, στη Βούλα, του οποίου εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτρια, δημοσιοποίησε η ελληνική αστυνομία, μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η εν λόγω γυναίκα συμμετείχε σε κύκλωμα με δομημένη και διαρκή δράση και στόχος της δημοσίευσης της φωτογραφίας της είναι να συλληφθεί ώστε να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο.

Κλείσιμο
Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που συνέταξε η Ασφάλεια Αττικής, η γυναίκα που αναζητείται, κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού, παρουσιαζόμενη ως ιδιοκτήτριά του και με δελτίο ταυτότητας (προϊόν υφαρπαγής) με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του ακινήτου.

Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη γυναίκα, καλείται να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης