Κόντεψε να μείνει στον τόπο μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μεσσηνία, όταν άκουσε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι της σε ένα χωριό του δήμου Τριφυλίας.
Μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ και βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί, βρέθηκε αντιμέτωπη με δυο ένοπλους κακοποιούς.
Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διάλεξαν αυτό τον τρόπο για να αναγκάσουν την 77χρονη γυναίκα να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στη Μούσγα Κυπαρισσίας.
Μόλις την είδαν να βγαίνει, την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου που κρατούσε ο ένας από αυτούς και την έσπρωξαν στο εσωτερικό.
Μάταια η μοναχική ηλικιωμένη προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν είχε χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.
Οι δυο ληστές έκαναν άνω- κάτω το φτωχικό της, ώσπου ανακάλυψαν σε μια τσέπη όλα κι όλα 60 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Η 77χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά τα ίχνη τους είχαν χαθεί.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.