Προσπάθησε να κρεμάσει τον σκύλο… on camera!

Προσπάθησε να κρεμάσει τον σκύλο… on camera!

Επειδή το ζώο έφαγε μια κότα το άρπαξε και προσπάθησε να κρέμασει το σκυλί με σύρμα από ένα δέντρο στο χωράφι του - Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 22 μήνες φυλακή

Προσπάθησε να κρεμάσει τον σκύλο… on camera!
Άνω- κάτω έγινε ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή της Πάργας, εξ αιτίας ενός κτηνοτρόφου που βγήκε εκτός εαυτού όταν ο σκύλος του έφαγε μια από τις κότες του. Η προσπάθειά του να κρεμάσει το άτυχο σκυλί με σύρμα από ένα δέντρο στο χωράφι του καταγράφηκε από την κάμερα ενός ανήλικου αγοριού κι αυτό του στοίχισε την καταδίκη του!

Ο πατέρας του 16χρονου παιδιού που «έγραφε» την απόπειρα του δράστη να κρεμάσει το σκυλί, έσπευσε να σώσει το ανυπεράσπιστο τετράποδο. Όμως, δέχθηκε επίθεση από τον εξοργισμένο κτηνοτρόφο που τον χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί 14 ράμματα! Αν και επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την κακοποίηση του σκύλου και τον δικό του τραυματισμό, οι αστυνομικοί δεν έφτασαν ποτέ στο χωριό Ανθούσα!

Έτσι, το θύμα μαζί με τον 16χρονο γιο του παρέδωσε το οπτικό υλικό στον φιλοζωικό σύλλογο Πρέβεζας «Παρέμβαση για τα Ζώα», που κατέφυγε στον εισαγγελέα. Ο κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ για την κακοποίηση του σκύλου. Εκτός από αυτά, ο «νταής» δράστης θα δικαστεί και για την επίθεση στον γείτονά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης