«Τσιμπημένα» τα ενοίκια σε Ερμού και Γλυφάδα το α' τρίμηνο του 2017

«Τσιμπημένα» τα ενοίκια σε Ερμού και Γλυφάδα το α' τρίμηνο του 2017

Υψηλότερη αύξηση, κατά 9,1% σημείωσαν τα ενοίκια στα καλά σημεία της Μεταξά στη Γλυφάδα, φθάνοντας τα 120 ευρώ ανά τ.μ. με ένα +9,1% σε σχέση με το τέλος Μαρτίου του 2016

«Τσιμπημένα» τα ενοίκια σε Ερμού και Γλυφάδα το α' τρίμηνο του 2017
Κι ενώ τα ενοίκια των καταστημάτων εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν και στο άμεσο μέλλον να τραβούν την... κατιούσα στις δευτερεύουσες αγορές σε όλη την Αθήνα, στην Ερμού και την οδό Μεταξά στη Γλυφάδα, καταγράφονται στο τέλος Μαρτίου υψηλότερα μισθώματα σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Τα στοιχεία από την γνωστή εταιρεία συμβούλων Proprius, η οποία συνεργάζεται για τη χώρα μας με το διεθνή οίκο Cushman & Wakefield, παραπέμπουν στο τέλος Μαρτίου του 2017 σε άνοδο 7,7% σε σχέση με το Μάρτιο του 2016, φθάνοντας, για τα λεγόμενα «καλά» σημεία στα 210 ευρώ ανά τ.μ. το μήνα. Υψηλότερη αύξηση, κατά 9,1% σημείωσαν τα ενοίκια στα καλά σημεία της Μεταξά στη Γλυφάδα, φθάνοντας τα 120 ευρώ ανά τ.μ. με ένα +9,1% σε σχέση με το τέλος Μαρτίου του 2016.

Κλείσιμο
Μικρή αύξηση, στο +4,5%, παρατηρείται στην οδό Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά με τα ενοίκια να φθάνουν τα 115 ευρώ ανά τ.μ.. Από τις μεγαλύτερες εμπορικές πιάτσες, σταθερά έχουν παραμείνει τα ενοίκια στην Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, στα 90 ευρώ ανά τ.μ. στα καλύτερα σημεία, στη Σωτήρος στον Πειραιά (70 ευρώ ανά τ.μ.) και την οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, φθάνοντας τα 130 ευρώ ανά τ.μ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης