Ανοδική «ανάσα» στο Χρηματιστήριο μετά τις δηλώσεις Ντομπρόφσκις

Ανοδική «ανάσα» στο Χρηματιστήριο μετά τις δηλώσεις Ντομπρόφσκις

Έκλεισε με κέρδη 0,78%, στις 578 μονάδες, καθώς οι επενδυτές αναζητούν σημάδια επιβεβαίωσης ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς προβλήματα


Ανοδική «ανάσα» στο Χρηματιστήριο μετά τις δηλώσεις Ντομπρόφσκις
Ανοδική εκτόνωση για το Χρηματιστήριο Αθηνών, την Τρίτη, με τον Γενικό Δείκτη να ξεκολλά από τα επίπεδα των 570 μονάδων μετά τις δηλώσεις Ντομπρόβσκις ότι στην Ουάσινγκτον υπήρξε συμφωνία επί της αρχής μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, υπήρξε «συμφωνία επί της αρχής» για ολοκλήρωση της αξιολόγησης με βάση το σενάριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομία, αλλά και με τον καθορισμό μέτρων έκτακτης ανάγκης» του ΔΝΤ.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε με κέρδη 0,78%, στις 578 μονάδες, καθώς οι επενδυτές αναζητούν σημάδια επιβεβαίωσης ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς προβλήματα. Ο επόμενος στόχος είναι οι 585 μονάδες όπου τεχνικά η αγορά αλλάζει επίπεδα. Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση διήρκησε πέραν του προβλεπόμενου σήμερα, λόγω της διακοπής που υπήρξε στη διενέργεια των συναλλαγών εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης