Άγαλμα του... «αντίχριστου» Pete Doherty σε εκκλησία στο Λονδίνο

Άγαλμα του... «αντίχριστου» Pete Doherty σε εκκλησία στο Λονδίνο

Ο ακόλαστος τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της Kate Moss δάνεισε το σώμα του για να φτιαχτεί καλούπι, για άγαλμα που τον απεικονίζει ως τον Εσταυρωμένο

Άγαλμα του... «αντίχριστου» Pete Doherty σε εκκλησία στο Λονδίνο

Στον ιερό χώρο μιας εκκλησίας, ο Pete Doherty είναι κάτι σαν ανάθεμα. Παρ' όλα αυτά όμως, το ομοίωμα του -και μάλιστα σε πραγματικές διαστάσεις ανθρώπου- θα βρίσκεται σε εκκλησία στο Λονδίνο από τις 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα στην Marylebone Parish Church δίπλα ακριβώς στο Μουσείο Τισό των κέρινων ομοιωμάτων, το άγαλμα θα βρεθεί εκεί ως ένα από τα έργα έκθεσης που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς την διοργανώνει ο  ίδρυμα
Κλείσιμο
 του Tom Moore, ενός παιδιού που εξαφανίστηκε το 2003, η οικογένεια του οποίου έχει φτιάξει το ίδρυμα και 
οργανώνει την έκθεση για να μαζέψει χρήματα. 

Το έργο φτιάχτηκε το 2008 και είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται -ο λόγος της έμπνευσης του καλλιτέχνη που το δημιούργησε, ότι «εκείνη την περίοδο ο Pete είχε σταυρωθεί από τις εφημερίδες».

Η έκθεση θα μεταφερθεί μετά τον Μάρτιο σε σταθμούς του λονδρέζικου μετρό, που έχουν “θρησκευτικό' όνομα όπως King’s Cross, Charing Cross, Temple, St Paul’s, Angel και Marylebone.

Ο Pete Doherty εμφανίστηκε πριν μια εβδομάδα δημοσίως για πρώτη φορά σε 300 οπαδούς του, με μια συναυλία στο Club Soma στην Bangkok, πρώτη φορά μετά την αποτοξίνωση του π[ου διήρκεσε περίπου ένα χρόνο.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης