"Η Κυόκο στο Κέντρο της Γης"μια παιδική παράσταση που θα ενθουσιάσει

"Η Κυόκο στο Κέντρο της Γης"μια παιδική παράσταση που θα ενθουσιάσει

Την είδαμε πέρσι στο Bios και την συστήνουμε – Μια παράσταση με εξαιρετικά «μαθήματα» για παιδιά και γονείς.

"Η Κυόκο στο Κέντρο της Γης"μια παιδική παράσταση που θα ενθουσιάσει

Κλείσιμο

Η βατραχίνα Κυόκο, είναι η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης παραστασης η οποία θα ανέβει από τις 19 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (μεγάλη αίθουσα) και θα διαρκέσει σε πρώτο στάδιο έως και τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή παράσταση, για το ελληνικό παιδικό θέατρο. Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Κυόκο είναι τόσο ψυχαγωγική όσο και εκπαιδευτική. Με πρωτότυπη live μουσική  επί σκηνής,  επιρροές από το σύγχρονο αμερικάνικο θέατρο και τη subculture των δρόμων της Νέας Υόρκης οι ήρωες της Κυόκο γίνονται αγαπημένοι ήρωες των παιδιών. 

Ηλικίες: Η παράσταση ενδείκνυται για παιδιά από 3 και πάνω, νήπια και δημοτικά σχολεία. Η επίσημη παρουσίαση της στον πολυχώρο Bios συγκίνησε όμως και τους ενήλικες θεατές.

Για την υπόθεση του έργου

Η Κυόκο, η βατραχίνα, ζει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της μέσα στο λαβύρινθο μιας πολυκατοικίας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του αγαπημένου της Κιόκο, θα συνειδητοποιήσει ότι ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό. Το μυστηριώδες πάζλ πρέπει να λυθεί και σε  αυτό το ταξίδι σύμμαχοι της θα είναι δύο ακαταμάχητοι φίλοι, η Μπέλα το ποντίκι και το Κουνούπι 1. Οι ανατροπές και οι προκλήσεις, οι φίλοι και εχθροί θα θολώσουν τα νερά της γυάλας λίγο πριν το μεγάλο άλμα…

Η καλλιτεχνική ομάδα Η Τρελλή Ροδιά σας προσκαλεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι φαντασίας και χιούμορ. Η Νέα Υόρκη ξεδιπλώνεται μπροστά μας μέσα από τα μάτια των ζώων  σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους. Η μουσική, ο χορός και η street culture του Μεγάλου Μήλου μετατρέπεται σε ένα απίθανο παιχνίδι για τους μικρούς θεατές ενώ συγκινεί τους μεγάλους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης