Υπουργός Πολιτισμού: Ο,τιδήποτε χρειαστεί η Αννα Συνοδινού θα καλυφθεί από το ελληνικό Δημόσιο

Υπουργός Πολιτισμού: Ο,τιδήποτε χρειαστεί η Αννα Συνοδινού θα καλυφθεί από το ελληνικό Δημόσιο

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

«Επονείδιστη παράδοση» της Ιρλανδίας στην Τρόικα
Υπουργός Πολιτισμού: Ο,τιδήποτε χρειαστεί η Αννα Συνοδινού θα καλυφθεί από το ελληνικό Δημόσιο
«Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλείων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τασούλας, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη νοσηλεία της Αννας Συνοδινού, στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Η 88χρονη κορυφαία ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και πρώην υπουργός, Αννα Συνοδινού εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, γεγονός για το οποίο ο Κώστας Τασούλας, σημείωσε:

Κλείσιμο
«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλίων, όπως με ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας. Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το θέμα ενημέρωσα τον πρωθυπουργό ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης