Μεικτές κριτικές για τον Ryan Gosling ως σκηνοθέτη στις Κάννες

Μεικτές κριτικές για τον Ryan Gosling ως σκηνοθέτη στις Κάννες

Μεικτές κριτικές για την πρώτη ταινία του Ryan Gosling «Lost River» η οποία είχε ενταχθεί στο κομμάτι «Ένα κάποιο βλέμμα» του Φεστιβάλ των Καννών

Μεικτές κριτικές για τον Ryan Gosling ως σκηνοθέτη στις Κάννες

Εκτός από ηθοποιός, είναι και επιτυχημένος μουσικός και προσφάτως δηλώνει και σκηνοθέτης. Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Ryan Gosling ο οποίος συμμετέχει και στο Φεστιβάλ Καννών με την πρώτη ταινία του «Lost River».

Η ταινία περιγράφει την πόλη Lost River, και τις διάφορες εγκαταλελειμμένες περιοχές της, που είναι στην ουσία το Detroit, όπου και γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου η ταινία. Η Christina Hendricks του Mad Men, υποδύεται την Billy, μητέρα δύο νεαρών, που ζει στα όρια της εξαθλίωσης. Ο μεγαλύτερος της γιος Bones, ζει κλέβοντας, ο δεύτερος Franky απλά κυκλοφορώντας άσκοπα στην πόλη.
Κλείσιμο

Οι λωποδύτες, οι γκάνγκστερς και οι άστεγοι περιφέρονται γύρω από αυτή την οικογένεια, βοηθώντας, εκβιάζοντας και καταπιέζοντας την σε μια ωδή στο κλασσικό ρητό “το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό”.

Η οικονομική κρίση, η φτώχεια, η σήψη και η διαφθορά είναι τα κύρια στοιχεία της ταινίας, που προσπαθεί να μοιάζει σε όλους τους σκηνοθέτες που έχουν επηρεάσει τον Gosling αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν τα καταφέρνει ακριβώς. Σε κάθε περίπτωση οι ερμηνείες είναι δυνατές και σαν μια πρώτη προσπάθεια δεν είναι και κακή, λένε οι κριτικοί κινηματογράφου.

Δείτε το teaser της ταινίας





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης