Η νέα δίαιτα που ακολουθούν οι διάσημοι, ήρθε και στα ελληνικά

Η νέα δίαιτα που ακολουθούν οι διάσημοι, ήρθε και στα ελληνικά

Μια νέα δίαιτα που ακούγεται... εντελώς φυσιολογική, έχει γίνει η νέα μόδα του Hollywood - το βιβλίο με τις οδηγίες και τις συνταγές της Κέιτ Χάρισον που την ανακάλυψε, κυκλοφορεί πια και στα ελληνικά

Η νέα δίαιτα που ακολουθούν οι διάσημοι, ήρθε και στα ελληνικά

Με το όνομα «Η δίαιτα των δύο ημερών» η νέα δίαιτα των celebrities, μοιάζει πολύ ευκολότερη από όλες τις υπόλοπες.

Η συγγραφέας Κέιτ Χάρισον γεννήθηκε στη Βόρεια Αγγλία, και έχει αρθρογραφήσει σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, όπως η Daily Telegraph, η Daily Mail και το Cosmopolitan, ενώ έχει εργαστεί και ως ρεπόρτερ για το BBC. Το 2007 παραιτήθηκε, για να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή.
Κλείσιμο

Γράφει μυθιστορήματα και βιβλία αυτοβοήθειας για εφήβους και ενηλίκους, σχετικά με τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις σχέσεις, το βάρος, την ευτυχία κ.λπ. Μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Μπράιτον, όπου είναι η μόνιμη κατοικία της, και της Βαρκελώνης, την οποία λατρεύει.

Τρώτε ελεύθερα για πέντε μέρες νηστεύετε για δύο

Η διαλειμματική νηστεία είναι ο πιο γρήγορος και υγιεινός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να τα κρατήσετε μακριά! Η δίαιτα των δύο ημερών σάς επιτρέπει να τρώτε ό,τι θέλετε για 5 ημέρες της εβδομάδας, αρκεί να περιορίζετε την πρόσληψη θερμίδων στις 500 τις υπόλοιπες 2. Για όλους εσάς που παλεύετε να χάσετε βάρος, το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να:

• αδυνατίσετε φυσικά

• αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια

• ξαναρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας

• αναζωογονήσετε τα κύτταρά σας

Μέσα από τις πραγματικές μαρτυρίες αντρών και γυναικών που κατάφεραν να αδυνατίσουν θα δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη δίαιτά σας ώστε να τη φέρετε στα μέτρα σας. Θα βρείτε επίσης γεύματα και συνταγές που θα σας δώσουν μια παραπάνω βοήθεια για να κατακτήσετε τον στόχο σας, «οχυρώνοντάς» σας παράλληλα ενάντια στον καρκίνο, στο Άλτσχαϊμερ, στον διαβήτη και στις καρδιοπάθειες.

Δεν πρόκειται για άλλη μία περαστική μόδα. Πρόκειται για έναν νέο τρόπο ζωής που θα θέλετε να υιοθετήσετε για την υπόλοιπη ζωή σας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης