Παραδοσιακά και ρεμπέτικα από τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Παραδοσιακά και ρεμπέτικα από τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Μαζί με την νέα ηλεκτρική μπάντα «Φτερωτές κιθάρες» θα παρουσιάσει (11/4) στον Ρυθμό τα  αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και  κιθαριστικές εκδοχές

Παραδοσιακά και ρεμπέτικα από τον Νίκο Πορτοκάλογλου
«Το πλοίο θα σαλπάρει» είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης του Νίκου Πορτοκάλογλου που θα παρουσιάσει την Παρασκευή 11 Απριλίου, στον Ρυθμό Stage. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μεγάλο μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Σε αττή θα ακουστούν, αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και κιθαριστικές εκδοχές.

 Η δουλειά αυτή ηχογραφήθηκε από τον τραγουδοποιό σαν  μελέτη και φόρος τιμής  στα τραγούδια όλων αυτών των ιδιοφυών ανώνυμων και επώνυμων δημιουργών που μας κληρονόμησαν ένα θησαυρό και που όπως κι ο ίδιος λέει «δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε στο ράφι ενός μουσείου αλλά να κρατήσουμε την σχέση μας μαζί του ζωντανή».την ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο ενώ για τις ζωντανές εμφανίσεις δημιούργησε μια εντελώς νέα ηλεκτρική μπάντα τις Φτερωτές Κιθάρες.

Κλείσιμο
Οι «Φτερωτές κιθάρες είναι οι Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Χάρης Μιχαηλίδης, Αλέκος Βουλγαράκης και Θάνος Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης