Από τα Πολυτεχνείο και τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην stand up comedy σκηνή

Από τα Πολυτεχνείο και τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην stand up comedy σκηνή

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος μαζί με τον Μιχάλη Μαθιουδάκη έχουν στήσει την πιο επιτυχημένη και ανθεκτική παράσταση stand up comedy στο six d.o.g.s της Αβραμιώτου

Από τα Πολυτεχνείο και τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην stand up comedy σκηνή
Στο facebook διάβασα για εκείνον: «Ο Βύρων, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο ΕΜΠ Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Έχει γράψει ένα μικρό λεξικό μαθηματικών εννοιών για μαθητές και ηχογράφησε με την indie rock μπάντα Fingers Crossed ένα δίσκο. Αμφότερα διανέμονται δωρεάν online.

Αυτόν τον καιρό, διδάσκει μαθηματικά σε παιδιά γυμνασίου-λυκείου, μεταφράζει και δημιουργεί βίντεο μαθηματικών εθελοντικά για την Ακαδημία του Khan στα Ελληνικά από το 2011. Έπαιζε μπάσσο στους Satelights και παρουσίαζε την εκπομπή e-κειότητα στο Radiobubble.

Κλείσιμο
Τα τελευταία 2 χρόνια έχει δώσει πάνω από 120 παραστάσεις stand up comedy σε διάφορους χώρους της Αθήνας και της επαρχίας και παράλληλα διοργανώνει τα open mic "Ναι! Εσένα περιμέναμε" για νέους κωμικούς».

Ο λόγος για τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο. Ο τελευταίος μαζί με τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, έχουν δημιουργήσει και υποστηρίξει μια από τις πιο ανθεκτικές παραστάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Οι δύο τους -από τους καλύτερους, κατά γενική ομολογία, Stand Up κωμικούς της γενιάς τους- εμφανίζονται και φέτος κάθε Τετάρτη στο six d.o.g.s για να παρουσιάσουν την παράστασή τους «Στα Πλαγία». Ο συμπρωταγωνιστής του, ο 37χρονος Καλλιθεάτης ηθοποιός Μιχάλης Μαθιουδάκης έχει μια πιο «φυσιολογική πορεία». Σε δραματική σχολή σπούδασε και μετά, το κυνήγι του ρόλου σε σκηνές και θιάσους. 



Φέτος, οι παραστάσεις τους – 2η σεζόν κιόλας- θα πάνε μέχρι τις 4 Απριλίου 2018 (κάθε Τετάρτη στις 9 στο six d.o.g.s, Οδός Αβραμιώτου 6-8). 

Σε ένα ενημερωτικό σημείωμα διαβάζω: «Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια «αθηναϊκή», deep down και dirty παράσταση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης