Μια πρωτοβουλία της ActionAid με τη στήριξη του act4Greece

Μια πρωτοβουλία της ActionAid με τη στήριξη του act4Greece

Το Επίκεντρο με βάση σε μια γειτονιά του Κολωνού είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης ευπαθών κοινωνικά ομάδων στο Δήμο Αθηναίων

Μια πρωτοβουλία της  ActionAid με τη στήριξη του act4Greece
Το Επίκεντρο - η βάση του βρίσκεται στον Κολωνό, στην οδό Πέτρας 93, σε ένα 4όροφο κτίριο- είναι ένα κέντρο ενδυνάμωσης της ActionAid που προσφέρει δωρεάν προγράμματα και υπηρεσίες στους πιο φτωχούς συμπολίτες μας, σε συνεργασία με έμπειρες οργανώσεις και εξειδικευμένους επαγγελματίες. 

Στο Επίκεντρο παρέχονται δωρεάν προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες όπως ρομποτική, προγραμματισμός, μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής εργασίας και υποστήριξης σε νομικά και λογιστικά ζητήματα.

Κλείσιμο


Πιστεύοντας βαθιά στο “μαζί”, το act4Greece στηρίζει τη δράση του Επίκεντρου από 18.09.2017 έως 18.03.2018, με σκοπό να συγκεντρωθούν 40.000 ευρώ για τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας, αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.

Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η ActionAid θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης:

Για δωρεές €5 έως €30, ένα μαγνητάκι της δράσης.
Για δωρεές €30 έως €100, μια αναμνηστική ατζέντα της ActionAid.
Για δωρεές €100 έως €300, μια δημιουργία από τα εικαστικά εργαστήρια των παιδιών.
Για δωρεές €300 έως €1.000, πρόσκληση σε μια εκδήλωση-έκπληξη.
Για δωρεές πάνω από €1.000, προσωπική ξενάγηση στο Επίκεντρο και γνωριμία με τους συνεργάτες και τα μέλη του Δ.Σ. της ActionAid.

Το Επίκεντρο μας χρειάζεται όλους! Κάθε δωρεά είναι πολύ σημαντική γιατί βοηθάει να φτάσουμε όλο και πιο κοντά στο στόχο. Ελάτε μαζί μας, για να αλλάξουμε όλοι μαζί τη ζωή των συνανθρώπων μας!  

Περισσότερα στο www.act4greece.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης