Τα t-shirts του καλοκαιριού

Τα t-shirts του καλοκαιριού

Ευφάνταστες δημιουργίες Ελλήνων designers που λειτουργούν -πέρα από το εύκολο καλοκαιρινό ντύσιμο- ως το απόλυτο αναμνηστικό των διακοπών

Τα t-shirts του καλοκαιριού
Μπορεί και να είναι το εύκολο ντύσιμο για την απογευματινή βόλτα μετά το μπάνιο. Μπορεί όμως να είναι το αναμνηστικό για την νοσταλγία του χειμώνα -κάτι ανάμεσα σε σουβενίρ για τους ταξιδιώτες των ελληνικών προορισμών και σε συλλεκτικές ιδιοτροπίες. Σε κάθε περίπτωση, τα ξεχωριστά αυτά t-shirts δεν είναι τίποτα παραπάνω από ευφάνταστες καλοκαιρινές δημιουργίες Ελλήνων designers. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχουμε t-shirts με ελληνικό χρώμα και πολύ καλοκαίρι αποτυπωμένο σε αυτά. 

Για την περίπτωση διαλέξαμε μερικά μόνο από την μεγάλη γκάμα που μπορεί κανείς να βρει στην Αθήνα ή στα νησιά.

Κλείσιμο
Έχουμε και λέμε…  

Ο καλοκαιρινός αραχτός (και βάλε) Κύκλωπας με τις νεοελληνικές συνήθειες. Ένα ιδιαίτερης γραφιστικής δύναμης t-shirt από τους δημιουργικούς we design (www.wedesignshop.gr/product-category/fashion/)

To μαύρο t-shirt με θέμα τον ελληνικό καφέ – το μπρίκι και το φλυτζανάκι, μια πολύ οικεία καλοκαιρινή εικόνα στα λιμανάκια των νησιών. Από το koukoutsi, το urban graphic store στην Σκουφά. (www.koukoutsi.net/products/t-shirt)

Το άσπρο γυναικείο t-shirt με τον αχινό στην «πρόσοψη». Το t-shirt επιγράφεται Achinos και είναι μια δημιουργία των T-Greeks. Στην ίδια σειρά και από τους ίδιους designers το t-shirt με την ονομασία Xtapodi. (t-greeks.com/women/)

To μπλέ – το navy, για την ακρίβεια- The Lovegreece T-Shirt είναι για τους δημιουργούς τους το «απόλυτο ελληνικό σουβενίρ». Το συγκεκριμένο απευθύνεται στον ανδρικό πληθυσμό αλλά υπάρχει και σε εκδοχές για γυναίκες και παιδιά σε πολλές χρωματικές επιλογές. (www.lovegreece.com.gr/shop/men-lovegreece-t-shirt-navy/)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης