Η Sadahzinia απευθύνει… χαιρετισμό στο Κremlino

Η Sadahzinia απευθύνει… χαιρετισμό στο Κremlino

To Kremlino stage φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της lowbap σκηνής, με ελεύθερη είσοδο

Η Sadahzinia απευθύνει… χαιρετισμό στο Κremlino
To Kremlino stage ανοίγει την πόρτα του στους λάτρεις της lowbap σκηνής, φιλοξενώντας μια σειρά από συναυλίες σε τακτή χρονική βάση και ελεύθερη είσοδο. Κι επειδή στο lowbap προηγούνται πάντα… οι κυρίες, στην πρώτη βραδιά, τις 11 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί η Sadahzinia. 

Με επτά προσωπικούς δίσκους, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα mc παγκοσμίως, καθώς και με τη συμμετοχή της δισκογραφικά και συναυλιακά στους Active Member, ως βασικό μέλος του ιστορικού γκρουπ, κατατάσσεται στις πλέον ενεργές δημιουργούς της γενιάς της.  

Κλείσιμο


Η Sadahzinia γράφει στίχους, τραγουδάει και ασχολείται ευρύτερα με το λόγο, τα παραμύθια, αλλά και την έρευνα. H βραδιά στο Kremlino θα αποτελέσει μία αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δουλειάς της. Μαζί της θα ανέβουν στην σκηνή ο B.D.Foxmoor καθώς και ο Dj Booker, ένας από τους καλύτερους και πιο δραστήριους Djs στην Ευρώπη. Επίσης, θα συμμετέχει ο ΛΕΣ, και ο Razo, ένας μοναδικός hip hop τροβαδούροs.

Η ιδιαίτερη αυτή καλλιτέχνιδα πρόσφατα κυκλοφόρησε το album της «Κάρπιμο» από το label Talkback. Πρόκειται για ένα album επηρεασμένο απ’ το αστικό τοπίο, το δράμα των εγκλωβισμένων προσφύγων, και τον πολιτικό ξεπεσμό. Η μουσική παραγωγή είναι του Β.D.Foxmoor των Active Member και οι στίχοι της ίδιας.

Η μουσικότητα της Sadahzinia στηρίζεται στην κιθάρα, το βιολί, το τσέλο, τα κρουστά, και τα ιδιαίτερα samples που δομούν τα περισσότερα από τα τραγούδια της, ενώ οι στίχοι της έχουν την μοναδική ικανότητα να αποδομούν την πραγματικότητα, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να δημιουργήσει τους δικούς του κόσμους.

Kremlino
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Ώρα έναρξης 22.30, είσοδος ελεύθερη
Τηλ. 210 410 0010 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης